O nama

Oslanjajući se na savremenu i kvalitetnu opremu, dugogodišnje iskustvo i originalne metode projektovanja i izvođenja radova u mogućnosti smo da ponudimo realizaciju kompleksnih projekata automatizacije procesa u različitim granama industrije.

Osnovana 1990. godine u Novom Sadu, firma URAM system, vođena idejom da naši klijenti zaslužuju isključivo vrhunsku uslugu, prošla je kroz razvojne faze - od male porodične firme, do lidera u oblasti industrijske automatizacije i značajnog partnera velikih kompanija.

Primarne delatnosti firme su usluge, trgovina i proizvodnja u oblasti elektrotehnike.

Koristeći savremenu i kvalitetnu opremu, oslanjajući se na višegodišnje iskustvo i originalne metode planiranja, projektovanja i izvođenja radova, firma URAM system je postala prepoznatljiva kao pouzdan i odgovoran izvođač radova, uspešno je raširila mrežu partnera i uvećala broj zadovoljnih klijenata.

Čvrsto uvereni u kvalitet svojih usluga i ponosni na tim od 15 visoko kvalifikovanih inženjera, koji konstantnim usavršavanjem prate moderne svetske trendove u razvoju tehnike i 18 iskusnih elektro-tehničara, u mogućnosti smo da ponudimo realizaciju kompleksnih projekata automatizacije procesa u svim granama industrije.